No i dzisiaj niestety kolejny wypadek...
Jak wracaliśmy z pracy (ok 14.20) to na skrzyżowaniu przy wylocie z LSSE Polkowice / zjazd do ZANAMu / wylot na Sobin autobus stojący przed nami wymusił pierwszeństwo - wjechał przed motocyklistę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Całe szczęście, że kierowca ścigacza jechał normalnie - mógł przecież ostro poginać - leciał od Sobina, był na głównej i miał z górki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zdążył praktycznie wyhamować, oparł się o środek autobusu kołem a pacan z autobusu zamiast się zatrzymać to jeszcze przyśpieszył, pociągnął motor, który się wywrócił i przygniótł kierowcę, na szczęście facet był na tyle świadomy, że zaczął się odpychać nogą od autobusu bo tak by jeszcze pod tylne koło wleciał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Motocyklista na szczęście był tylko oszołomiony i potłuczony, jak dzwoniłem pod 112 i powiedziałem, że motor z autobusem się zderzył to w tle usłyszałem "o ku**a" i od razu pytanie czy gość żyje.
"Pieski" przyjechały dość szybko, za chwilę drogówka i pogotowie, nas spisali jako świadków i zobaczymy co dalej, jeżeli motocykliście nic się nie stało to będzie koniec sprawy, jeżeli wyjdą jakieś obrażenia w następstwie wypadku to będą nas ciągać na przesłuchania.
Najważniejsze, że motocyklista był ostrożny, bo jak by zasuwał to nie było by co zbierać
P.S. to skrzyżowanie jest zaraz po skrzyżowaniu gdzie udzielałem pomocy jak gość Audicą pod Lublina się władował