View Single Post
Stary 10-06-2010, 20:18   #7
corneliusab
ford::expert

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
Domyślnie Odp: Czy można w jakikolwiek sposób zmusić userów do stosowania zasad pisowni?

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też to widziałem, chłopak siedzi w Londynie i już języka zapomniał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ja tez pare lat mieszkam za granica, co prawda nie mam PL znakow zainstalowanych na lapie ale staram sie w miare normalnie napisac, choc w szkole z ortografii mialem zawsze 5, teraz czasem musze sie zastanowic czy ma byc np. "u" czy "o" z kreska. Co do brakow przecinkow to tez mnie czasem wnerwia, ktos walnie posta na pol strony i nie ma ani jednego przecinka czy kropki. Przyczytam raz posta, jak nie zajarze o co w nim chodzi to juz drugi raz nie czytam, nie mam zamiaru czytac i szukac co ma byc do czego zeby dac odpowiedz. Jezeli ktos nie zadal sobie na tyle trudu, zeby napisac jak czlowiek to niestety ale ma pecha.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez corneliusab ; 10-06-2010 o 20:20
corneliusab jest offline   Odpowiedź z Cytatem