Panowie; nie podkresla automatycznie. Tylko w FF zdaje się. Także, nie jest też tak, że ktoś sadzi byk na byku, bo mu sie nie chce podkresleń przerabiac.
Zgadzam się jednak, bo jest to wk... Sam kiedyś załozyłem podobny temat w HP (jest tam), od tamtej pory trochę na forum posiedziałem i... sam od tego zacząłem byki sadzic bo się za duzo tego naczytałem.
Bazując na własnych doświadczeniach, jestem za bezwzględnym tępieniem błędów ortograficznych na tego typu forach. Niedługo nikt nie będzie wiedział jak poprawnie pisac. Nie żeby się czepiac jak ktoś przecinka zapomni, ale jak ktoś w jednym zdaniu robi 5 błędów itp.
Inna sprawa, że jak byłem w szkole i na spotkaniu inauguracyjnym przewodniczący szkoły powiedział "...Pani Dyrektorka..." to się wszyscy z niego smiali. A teraz co tydzień czytam w którejś z gazet takie kwiatki. Już sam nie wiem co jest poprawnie. Niedługo okaże się, że to właśnie "chcem", "zrobiem", "ósnem" będzie O.K.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. apropos; nie mam litery c z kreską
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.