Cytat:
Tu nie chodziło o to, że oni nie chcieli. Grzecznie mnie poinformowali, że mogą to bez najmniejszego problemu zrobić tylko, że na moją odpowiedzialność. A mi chodziło o to, że okazało się, że nie potrafili tego zrobić.
Wiedziałem już wcześniej po przeczytaniu kilku wątków, że teraz tego nie wykonują. Dlatego spytałem się czy jest taka możliwość i jak potwierdzili, że bez problemu to tylko się ucieszyłem (jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
|
W sumie to taka fajna opcja, jak dla mnie. Nie wiem czemu nie chcą tego uruchamiać. Jeśli chodzi o wypadki, to miałem okazję kilka razy wyciągać ludzi z rozbitych wózków. Czy drzwi są zaryglowane, czy nie, to nie ma znaczenia. I tak nie ma mocnych co by zakleszczoną blachę wyszarpać. Kiedyś na moich oczach opel kadet wywinął czołówkę z Tranzitem. Kiedy wydawało się, że sytuacja jest w miarę opanowana( wyciągnęliśmy z kumplem ludzi z Tranzita, w Kadecie został tylko kierowca, którego nie mogliśmy wyciągnąć bo drzwi były zakleszczone) zadzwoniłem na pogotowie, kobieta pyta co i jak i ilu rannych jest. Mówię co i jak, a nagle kumpel krzyczy: "czekaj tu jeszcze kobieta jest" ! Była wciśnięta w miejsce na nogi pasażera, nie zauważyliśmy jej wcześniej. Także to , że w MKIII centralny otwiera mi tylko moje drzwi i że się rygluje po ruszeniu, uważam za zaletę.