Cytat:
|
Słyszysz, że w jakimś kościele dzwony biją ale nie wiesz w którym, aby nie mieć odległości tylko chwilowe spalanie musiałbyś mieć nowsze całe zegary chyba od 2009 roku w góre
|
Jeśli tak jest, że muszę mieć całe zegary nowe to zwracam honor, z tego co czytałem wywnioskowałem, ze samo oprogramowanie wystarczy.
Cytat:
Znów coś słyszałes ale chyba nie do końca, opcja świateł skandynawskich kolego po właczeniu silnika przy światłach ksenonowcy przeprowadza sama czynność samopoziomowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A tutaj się nie zgodzę z Tobą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo właśnie to co napisałeś (samopoziomowanie przy światłach skandynawskich powinno nastąpić po włączeniu silnika) próbowałem wytłumaczyć facetowi z ASO. Oni zrobili tak, że światła ksenonowe (tylko one) włączały się przy naciśnięciu raz przycisku i przy odpaleniu były już włączone ale nie była przeprowadzana czynność samopoziomowania. Więc jak bym zapakował bagażnik t bym nieźle po oczach dawał tym jadącym z naprzeciwka. Dopiero jak bym przekręcił pokrętło na światła mijania by się wypoziomowały.
Cytat:
A masz pewnośc że auto twoje je posiada, jesli nie to nikt Ci tego nie dołoży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie nie mam takiej pewności bo po VIN-ie trudno stwierdzić czy funkcja ryglowania to jest właśnie podwójne czy nie. Ale jeśli rzeczywiście nie mam to czemu nikt mi tego ma nie dołożyć? W opcjach dodatkowych można zamontować alarm z funkcją podwójnego ryglowania więc wnioskuje, że jak jest to w opcji to bez problemu można to dołożyć.