Temat: [Mondeo 2000-2007] zmiana kluczyka na taki z pilotem
View Single Post
Stary 12-06-2010, 23:42   #1
siamer
ford::beginner

Model: MK3
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2001
Domyślnie zmiana kluczyka na taki z pilotem

Witam.

Mam forda mondeo mk3 2.0 benzyna LX. Mam w nim alatrm + centralke ale na kluczyk. Jest mozliwosc zmiany kluczyka na taki z pilotem (centralka, bo alarm nie jest wazny dla mnie i chcialbym sie go pozbyc...) ? Jakis modul bezprzewodowy musialbym dokupic do centralki albo do alarmu ? a moze w mk3 kazdym powinien byc pilot a ja mam cos namieszane ? jak to sprawdzic ? Bardzo prosilbym o jakies info na ten temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Moge kupic centralke + pilota z allegro i jakos to zamontowac moze ? Ma ktos moze jakis schemat centralki do tego mondelu (nie dziala centralka od pasazera strony - IRL wersja) bo musze to jakos naprawic... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dodam tutaj jeszcze jedno bo tyczy sie tego samego w sumie (jak nie to prosze o podzielenie tematu i przeniesienie). alarm sam sie wlancza w nocy i sadzieci mnie nie dlugo zabija Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak to naprawic jak ja odpiac/odlaczyc ? nie potrzebuje alarmu...

Pozdrawiam...
siamer
siamer jest offline   Odpowiedź z Cytatem