View Single Post
Stary 14-06-2010, 17:20   #44
Piosza
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Focus MK II
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Swap 2.0 na 2.2 TDCi

Cytat:
Napisał kniejak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pisałeś wcześniej też że lał wtryskiwacz - zdejmowałeś głowice Są przypadki że jak leje wtryskiwacz to wypala dziure w tłoku stąd może ta mniejsza kompresja albo pierścienie sie zapiekły.
Wiem właśnie że są takie przypadki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. miałem tylko kompreche sprawdzaną i na 1nym cylindrze jest 24 na pozostałych po 30. Niestety nie wiem jak było jak go kupowałem bo nie sprawdziłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Czy tłok cały nie mam pojęcia ale silnik chodzi w miarę równo czasami tylko szarpnie. Drażni mnie tylko to, że teraz jest wysokie spalanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i na 4,5 biegu przy równej jeździe szarpie i nie wiem co to kuźwa jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Czytałem i już kilka osób ma podobne objawy ale nigdzie nie ma co może być przyczyną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piosza jest offline   Odpowiedź z Cytatem