Nie, no ja miałam rewelacyjne nastawienie do mistrzostw
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i trening w strzelaniu z wiatrówki pomógł, bo akurat z wiatrówek strzelaliśmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To chyba będzie moja koronna dyscyplina
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w przyszłym roku pomykamy do Kołobrzegu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Się będzie działo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do tematu listy kuj-pom, to rzeczywiście jest imponująca, ale niestety towarzystwo totalnie nieruchliwe... Tylko z kilkoma osobami które są tak jak ja również na MKP sie spotykamy często, no i jedną koleżanką, która... jest moją szefową
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. My to spotujemy codziennie, biurko w biurko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.