View Single Post
Stary 14-06-2010, 19:16   #109
paul29b
ford::average

Model: MK3 Zetec
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Re: [Mk3] TDCi Koło dwumasowe - a może jednak nie ??

Cytat:
Napisał Lofbirr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie chce zakladac nowego topica wiec sie dopisze - przeczytalem gro postow ale nadal moje objawy sie roznia szczegolami od innych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

tak wiec
- przede wszystkim stuka i klekocze - raczej cicho - i TYLKO na wciśniętym sprzęgle.
a ja mam właśnie TYLKO te objawy (na razie) - czyli po przeczytaniu kilkunastu stron postów wysuwam wniosek, że jeszcze trochę pojeżdżę (do 10 tyś km) zanim zacznie mi trząść całym autem i koło dwumasowe będzie do wymiany.

Właśnie wróciłem z przejażdżki około 80 km i . . . . nic nie stukało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyżby cudowne ozdrowienie ?
poczekamy (posłuchamy) zobaczymy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez paul29b ; 14-06-2010 o 23:24
paul29b jest offline   Odpowiedź z Cytatem