Szczęście to mało powiedziane, trafilem jak w pospolita dziesiatke, centralnie słupek, az dziw bierze ze szyby nie poszły, ale cóz i tak bywa, w sumie mozna by powiedzieć ze wszystkie szpargały mam do tego mondka, bo mam takiego drugiego identycznego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w sumie mojego pierwszego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ten jest drugi a pierwszy stoi i czeka na lepsze czasy ze wzgledu na to ze był to moj pierwszy Mondek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie miałem serca go sprzedawac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo nigdy mnie nie zawiodł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przejechałem nim cała polske wzdłóż i wszeż
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i chyba przyszła pora na niego by przerobic go na zyletki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.