View Single Post
Stary 14-06-2010, 23:05   #111
dareckip
ford::average

Imię: Dariusz
Model: Mondeo MKIV Kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Lista chętnych na spot 13.06.2010

Jitter kawał dobrej roboty ze zdjęciami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że też chciało ci się wymazywać.
Ja słyszałem że na spocie wszyscy się zgodzili na publikacje. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Publikacja moich zdjęć jest za obu pluną zgodą, są na to świadkowie hehehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co by nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Emis o kurcze jestem na fotach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zazwyczaj stoję po drugiej stronie aparatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez dareckip ; 14-06-2010 o 23:16
dareckip jest offline   Odpowiedź z Cytatem