View Single Post
Stary 16-06-2010, 07:47   #166
wwwalka
ford::amateur

Model: Mondeo MK3 lift
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Instalacja tempomatu w TDCI - opis {mondeo}

Witam
Po lekturze wątku zabrałem się za montaż tempomatu z czujnikami i przyciskami w dłoni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomimo tego, że czytałem o możliwości niedostosowania instalacji pod tempomat nie brałem pod uwagę, że taka sytuacja może mnie również spotkać, pomyślałem w końcu to GHIA. Ale się zdziwiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czekam zatem z niecierpliwością na
Cytat:
Napisał Syl-west-er Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niebawem z kolegą Kropel'em stworzymy instrukcję na bazie mojego auta
Mam nadzieje, że zapału im nie zabraknie i będzie ona zrobiona jak dla idiotów co bym sobie sam z tym poradził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prośba do opracowujących instrukcję - jeżeli jest to możliwe opiszcie w pierwszym punkcie diagnozę zastanego stanu w instalacji, gdzie co jak sprawdzić w instalacji (kolumny kierownicy, przy czujnikach i modułach, ilości pinów w gniazdach i wtyczkach) i na taj podstawie stworzyć opis działania.
Auto mam rozgrzebane na maxa, żona jak to widzi to przestaje się uśmiechać, całe szczęście, że nie zacząłem od wycinania otworów w poduszce bo jakby co to jeszcze mogę się wycofać.
Pozdrawiam.
wwwalka jest offline   Odpowiedź z Cytatem