Odp: Nowe Mondeo - temat dla zadowolonych z wyboru
No w końcu udało mi się nabyć to najpiękniejsze pod słońcem czarne kombi mk4 w wersji GOLD X , już w zasadzie jak kupiłem fokę II to zacząłem kombinować jak tu szybko zmienić na mondka mk4 i w sumie po 4 miesiącach oczekiwań udało się upolować taki dwu i półletni egzempalarz z polskiego salonu za bardzo rozsądną cenę. Autko po sprawdzeniu na stacji kontroli i pomiarze grubości lakieru okazuje się 100% strzałem w dziesiątkę. Moja wersja to TDCI 1,8 125kM i to co mnie najbardziej cieszy to fakt że poprzedni właściciel NAPEWNO JUŻ nie tak mocno zadowolony jak ja wymienił w nim na i po gwarancji bardzo dużo elementów w tym komplet sprzęgła z tą cholerną dwumasą ( mam faktury i zlecenia z aso - sporo tego )ufffffff.
Mam nadzieję że co miało paść to już padło i zostało mi już tylko delektować się bezawaryjną jazdą , a jeździ się fajnie, wygodnie , na trasie przy włącząnym klimatronicu spokojnie można się zmieścić w 5 literkach ON. Samochód bajka - design uważam że jeżeli chodzi o kombi to jedno z najładniejszych, pojemność bagażnika - jak stodoła - imponująca.
|