Cytat:
- mozesz to bardziej wyjasnic bo nie wiem o ktora chodzi ?
- co do mocowania lusterka do szyby to rozumiem ze wysuwam stare, uchwyt na szybie zostaje i w ten sam uchwyt zatrzaskuje mocowanie nowego lusterka, nie trzeba nic kleic ?
Ja mam anglika wiec po tej stronie mam schowek na rekawiczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
dokładnie. nic nie trzeba kleić.
Chodzi mi o tą gumę (uszczelkę) która okala cały otwór drzwiowy. Wkładasz po prostu pod nią płaski śrubokręt, i przeciągasz wzdłuż słupka, aż plastik zostanie oswobodzony.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby zdjąć stare lusterko, a przyznaję że schodzi ciężko, podkładasz drewienko (może być drewniana łyżka) pod spód mocowania (chodzi o to żeby było na czym oprzeć śrubokręt) i od dołu wsuwasz śrubokręt. Podważasz opierając go na drewienku (taka dźwignia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
Trochę ciężko schodzi.
A jak masz anglika, to nawet lepiej, więcej miejsca masz po stronie kierowcy, ja tam mam kierownice i pedały i takie tam. A tak jak u Ciebie, to niech się pasażer tym martwi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączyłem Ci zdjęcie z pierwszego postu.
Zaznaczyłem górę i dół - tak jak to widać gdy w ręku trzymasz lusterko.
To w czerwonym kółku - to jest ten zaczep, który musisz zmęczyć - przyda się szeroki, płaski śrubokręt.
pozdrawiam