z całą pewnością polecam z czystym sumieniem
ASO w Płońsku. Michalski Motors. Chłopaki się świetnie bawią przy robocie (ponieważ mam hopla, jestem grzeczny i lubię się bawić śrubkami to z panem Michałem dłubałem przy samochodzie cały dzień :] normalnie uradowany jak dziecko w piaskownicy się czułem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a przy tym koszty serwisu były niebagatelnie niższe.
Dla mnie osobiście koszt dojazdu w JEDNĄ stronę to ok 50zł. Jak zadzwoniłem w Wawie żeby mi wycenili to co już wiedziałem że mam do zrobienia to usłyszałem 2500zł. W Płońsku 1600 (obie z robotą już, żeby nie było).
Prace wykonane solidnie (nie tylko moje z racji dłubania przeze mnie przy samochodzie i stałego nadzoru. Moje obserwacje innych serwisantów są identyczne.
W skrócie: Solidnie i Tanio. Brzmi niewiarygodnie, i sam też nie wierzyłem, dopóki nie sprawdziłem...
Szerokim łukiem bym omijał UrsynCar w Warszawie na Ursynowie. Na samych częściach tłuką jak za zgniłe gruchy. O kosztach naprawy nie wspominam. Jak pojechałem kupić trochę gratów do swojego Maxika, to okazało się że np na samym filtrze kabinowym dostałem w dupę ok 60zł... 100 zamiast 40zł (oryginalne żeby nie było!!!! Gdzie kupić? Piszcie/pytajcie a odpowiedź będzie wam udzielona)
W poniedziałek dowiem się co są warci w Lipski BS w Warszawie.
Opiszemy opiszemy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.