Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 23-06-2010, 20:17   #911
Ford-fan
ford::average

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

W ogóle na dwójce (i jedynce tym bardziej) autko to ma słabego "kopa", ale w końcu nie od tego są te biegi. Od 3 jest już rwący rumak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do ruszania, to u mnie nie widzę właściwie różnicy miedzy zimnym i rozgrzanym silnikiem, natomiast dużo zależy od techniki ruszania - jak ktoś "gazuje" minimalnie, by paliwo oszczędzić, to może mu się nawet zadławić motorek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Każdy musi wyważyć - trochę gazu i z czuciem sprzęgiełko, ale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co ja będę ojców dzieci uczył robić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawiasem mówiąc dziś Dzień Ojca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przy okazji uprzejme zapytanie:
Czy u Was też tak jest ,że podświetlenie wszystkich przycisków jest tylko wtedy, gdy światła przełączy się na pozycyjne ? Wolałbym mieć możliwość taką też w czasie jazdy na drogowych, ale chyba nie mogę sobie włączyć wtedy podświetlenia - w instrukcji nic o tym nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Głupie to jest, bo jadąc nocą trzeba szukać po omacku np. guzika nawiewu na szybę, bo ciemno, jak w ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem