Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
U mnie w pozycji 0, jak pewnie u większości, świecą zegary, ekran i panel radia, przyciski elektrycznych szyb. Gdy się włączy światła (pozycja 2) to włącza się podświetlenie panelu wentylacji, przyciski na kierownicy, przygasa podświetlenie zegarów i ekranu radia (siłę tego podświetlenia akurat można ustawić). To chyba tyle... i wydaje mi się, że sensownie jest to rozwiązanie, bo dlaczego ma się coś świecić skoro to widać? Wyjątkiem jest podświetlenie samych zegarów i ekranu radia, które świecą mocniej na wypadek gdyby słońce waliło prosto na te elementy.
Z tego co rozumiem to szukasz w nocy przycisków, bo masz je niepodświetlone, jeśli tak to przełącznik masz w pozycji 0 czyli jedziesz na dziennych, co w ogóle jest głupie, bo przecież dzienne świecą słabiej, o 30% zdaje się, od świateł mijania. Ja w nocy przełączam na światła mijania, czyli pozycja nr 2, bo chcę więcej widzieć. Różnica w nocy jest już mocno zauwżalna pomiędzy dziennymi a mijania...
A co do przyspieszania na pierwszych biegach to dziwne rzeczy piszesz ford-fan... bo niby jakim cudem auto ma mieć mniejszego kopa na 1. biegu niż na 3-im? Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest tak, że gdy wcisnę gaz do dechy na 1. lub 2. biegu to bardziej wciska w fotel niż na 3. czy 4. biegu. :>
Ostatnio edytowane przez mancat ; 23-06-2010 o 21:57
|