Cytat:
|
U mnie w pozycji 0, jak pewnie u większości, świecą zegary, ekran i panel radia, przyciski elektrycznych szyb.
|
Na dziennych świeci się także kreska na przełączniku świateł, żeby chociaż jego można było po ciemku znaleźć. Choć cały przełącznik zasłania kierownica.
Cytat:
|
Gdy się włączy światła (pozycja 2) to włącza się podświetlenie panelu wentylacji, przyciski na kierownicy, przygasa podświetlenie zegarów i ekranu radia (siłę tego podświetlenia akurat można ustawić).
|
I jak ktoś ma podświetlenie nad schowkiem itp. Co do wyświetlacza radia to masz na myśli, że może cały czas jasno świecić lub przygasać po włączeniu normalnych świateł?
Ale w wersji na maksa to on trochę oślepia w nocy.
Cytat:
|
A co do przyspieszania na pierwszych biegach to dziwne rzeczy piszesz ford-fan... bo niby jakim cudem auto ma mieć mniejszego kopa na 1. biegu niż na 3-im? Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest tak, że gdy wcisnę gaz do dechy na 1. lub 2. biegu to bardziej wciska w fotel niż na 3. czy 4. biegu. :>
|
Potwierdzam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Im mniejsza prędkość tym większa siła (moment) na kołach.