Cytat:
|
no wybaczcie, fanem jestem i to duzym, bardziej samej f1 niz Roberta, ale zeby nie bylo, jego takze... mimo wszystko nie bede sie zrywal zeby leciec na sam poczatek, wiec jak planujecie wjazd z ranca to ja odpadam, ja na spokojnie wciagne sniadanko i sobie przyjade ... na 10-11
|
Ty nygusie jeden ty...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kubica Kubicą, ale dla samego spotkania z nami byś się ruszył szybciej trochę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Godzinka jazdy przy twoich możliwościach, a ty tak marudzisz... Ja mam 2h jazdy, ale przez takie wiochy że huhu... Szkoda dnia Bartek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale w sumie na 10 jakbyśmy się spotkali... Jak myślicie? Taki... kompromisik mały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.