Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.
Z całych sił odradzam wszystkim forumowiczom serwisowania w ASO przy Euro Car Kraków. W najczarniejszych snach nie przypuszczałem, że autoryzowany serwis może działać tak źle, niekompetentnie i mieć za przeproszeniem gdzieś klientów, którzy płacą grube pieniądze za byle jaki przegląd.
Moja historia wygląda tak, że równe 5 tygodni temu oddałem samochód na przegląd, który miał trwać 2-3 godziny i podczas którego mieli wymienić świece zapłonowe. Po pięciu godzinach spędzonych w poczekalni i obserwowaniu jak kolejny to mechanik podchodzi do samochodu i śmiejąc się drapie się w głowę powiadomiono mnie, że jest problem bo silnik wchodzi od razu na 2000 rpm i że nie wiedzą co to jest. Widząc przez szybke w poczekalni jak zachowują się mechanicy na serwisie zabroniłem dalszej naprawy aż do rozmowy z kierownikiem salonu. Po zdiagnozowaniu usterki - spalony komputer silnika czekam do dnia dzisiejszego (czyli minęło 5 tygodni!!)aby ściągnęli część do serwisu.. I co ? samochód jak stał tak stoi na serwisie a ja już pomału nie wiem co robić.
Podsumowując stanowczo odradzam korzystania z ASO przy Euro Car Kraków, prosząc jednocześnie forumowiczów o jakieś wskazówki co zrobić aby przyspieszyć naprawę usterki.
|