View Single Post
Stary 26-06-2010, 22:02   #8
basil
ford::average

Model: S-Max Titanium X
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: co to jest jak to działa ?

Cytat:
Napisał qawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki
pewnie macie racje bo już troche poczytałem na ten temat i wszystko co piszecie się potwierdza jeszcze piszą na innych forach , że podgrzewa to w zimie silnik
Dokładnie. Miałem coś takiego w Galaxym. W zimie po uruchomieniu silnika odpala dodatkowa nagrzewnica. Wspomaga ogrzewanie wnętrza kabiny. Doskonała sprawa - doceniłem jak padła świeca żarowa (koszt wymiany 120złGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Webasto jest to nagrzewnica uruchamiana zdalnie lub programowana. Umożliwia rozgrzanie samochodu przed wyjazdem (ok 30 minut pracy). Mam w swoim smaxiu - 5000zł kosztuje w dieslu ale uważam że warto. Dlatego kupiłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lepsze to niż podgrzewane siedzeniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (wg mnie oczywiście)