Cytat:
|
A ja znam takie bardzo duże polskie forum, że jak zaczniesz zdanie z małej litery to najpierw dostajesz ostrzeżenie z prośbą o poprawienie, a jak nie poprawisz to dostajesz już normalne(takie jak u nas). Jeśli będziesz nagminnie nie przestrzegał polskiej pisowni, to dostajesz bana.
Tam nikogo nie interesuje czy masz polskie litery w kompie, czy nie.
|
jak dla mnie bomba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Zanim nastąpiła era internetu i zanim zacząłem przesiadywać na forach, w takim dyktandzie ortograficznym zrobiłbym może ze dwa-trzy błędy głównie na słowach które używa się raz na dziesięć lat. Dzisiaj jakbym napisał ze dwa-trzy słowa poprawnie to byłby dobrze. Jestem wzrokowcem i bardzo szybko mi się utrwalają takie byki. Czasami zastanawiam się nad prostym słowem, gdzie kiedyś bym napisał odruchowo i byłoby dobrze.
|
niestety ja również tak już mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mówię żeby za błąd w poście od razu banować, ale jeśli wśród błędów trudno odnaleźć poprawnie napisane słowo to można by takiego usera ostem potraktować.