View Single Post
Stary 27-06-2010, 09:19   #34
corneliusab
ford::expert

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
Domyślnie Odp: Czy można w jakikolwiek sposób zmusić userów do stosowania zasad pisowni?

Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale napisanie tytułu tematu w taki sposób uważam już za przesadę : cyt.
" Altek Padl i Aku Bez ladow Popykal Do Mehanior Po Aku Na Fure ? "
A to jest w ogole jakies zdanie napisane chocby troche po polskuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyglada jak jakas podworkowa gwara.
Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zanim nastąpiła era internetu i zanim zacząłem przesiadywać na forach, w takim dyktandzie ortograficznym zrobiłbym może ze dwa-trzy błędy głównie na słowach które używa sie raz na dziesięć lat. Dzisiaj jakbym napisał ze dwa-trzy słowa poprawnie to byłby dobrze. Jestem wzrokowcem i bardzo szybko mi się utrwalają takie byki. Czasami zastanawiam się nad prostym słowem, gdzie kiedyś bym napisał odruchowo i byłoby dobrze.
Mam dokladnie to samo, a z racji tego, ze mieszkam za granica to w sumie polskiego jezyka pisanego uzywam tu na forum ale kiedys z ortografia nie mialem problemu.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez corneliusab ; 27-06-2010 o 09:21
corneliusab jest offline   Odpowiedź z Cytatem