Cytat:
Ja przyznam się dzisiaj korzystając z pogody oderwałem się od biurka i dokończyłem dzieła... Przeprowadziłem wiązkę kabli do kabiny i podłączyłem wszystko do komputera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Teraz umawiam się na komputer z kolegami z Wrocławia lub Nysy (adresy na pierwszej stronie wątku) i wszystko mam nadzieje ruszy jak należy... Mam "bogatą" dokumentacje zdjęciową... Postaram się sklecić jakiś opis ze zdjęciami... choć ostatnio czas wolny mi jakoś nie doskwiera. Opis kolegi Sylwestra już prawie gotowy. Brakuje chyba tylko kropki nad i. Cierpliwości koledzy...
|
Kolego @Kropel rozumiem że piny pasowały do wtyczki, czy mozesz podesłać schemat co i jak podpiąć z wtyczki C100, myślę że w tym tygodniu dokończę instalacje.
Gdzie można zaprogramować kompa na terenie Wawy lub okolic, ma ktoś namiary oraz ceny?
Mam jeszcze pytanie do znawców: czy jest różnica w numeracji pinów w złączu C200 i C100, tzn czy numery ze schematów na których jest złącze C200 odpowiada numer pina w złączu C100?
Przykład: złącze C200 pin60 = C100 pin60 ? Dla silnika TDCI.