View Single Post
Stary 28-06-2010, 10:05   #8
Corleon
ford::average

Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1.6 TDCI (115KM)
Rocznik: 2011(rej w 2012)
Domyślnie Odp: [FF2]Awaria układu wspomagania i falujące obroty

od jakiegoś czasu już mi się nie wyświetla ten komunikat, ale podejrzewam, że wkrótce to znów nastąpi. Zaraz idę do autka i sprawdzę ten płyn...jakoś nie pomyślałem o tym;D

Co do zużycia elementów. Opony prawie jak nówki (Fulda CARAT PROGRESSO 205/60R15- daty nie pamiętam...sprawdzę i później dopiszęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), nie są mocno zużyte, ale widać, że było na nich jeżdżone(ja bym się tym na Twoim miejscu nie kierował...wszystko zależy od stylu jazdy kierowcy-są tacy co 5k km nie przejadą na jednym komplecie oponGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

W środku wygląda samochód jakby wyjechał z salonu. Jeszcze go czuć nowością(seryjnie...tak samo "pachną" nowe fordy focusy w salonieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Pedały hamulca/gazu/sprzęgła w ogóle nie starte, tapicerka/wykładziny/deska rozdzielcza - wszystko w stanie idealnym. Uszczelki w drzwiach(te od szyb...z tym mieszkiem) niepowycierane ani nie poprzecierane(a widziałem w innych "mocniej" i dłużej użytkowanych autach, że ten mieszek lubi się zetrzeć. Kierownica bez śladów zużycia...po prostu nówka.

Jedyne co mam zniszczone to srebrny środkowy panel(ten dookoła radia) i uszczelkę drzwi bo miałem włamanie...chcieli mi podpieprzyć radio 6000CD czy jakoś tak...ale im się nie udało bo ktoś przepędził złodzieja.

Lakier samochodu jedynie jest trochę porysowany na klapie bagażnika, ale to są minimalne ryski. Z przodu jak i po bokach wygląda piknie;D

Czysto teoretycznie sobie myślę. NAWET jeżeli był on po dzwonie i dlatego wszystko ma nowe, nawet jeśli ma 200k km przejechane, a nie 30k km to żadnej mi to różnicy nie robiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zaje*****e się nim jeździ, silnik pracuje idealnie...więc...czego chcieć więcej?? Wiem! Chcę tylko jednego...bezawaryjności^^.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Corleon ; 28-06-2010 o 10:08
Corleon jest offline   Odpowiedź z Cytatem