Temat: [Kuga 2008-2012] Najczęstsze usterki
View Single Post
Stary 28-06-2010, 16:56   #132
adi77
ford::amateur

Model: Ford Kuga
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Usterki występujące w Kudze

Cytat:
Napisał adi77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie ... Gdzie w Warszawie znajduje się rzetelny i profesjonalny serwis Forda ? Moja Kuga po kolizji drogowej już 7 tydzień stoi w auto plazie na ul.Popularnej i po woli tracę cierpliwość, a oni zwodzą mnie co kilka dni swoim słodkim pierdzeniem. A auto jak stało tak stoi. Ostatnio gościu rozwalił mnie tekstem że muszę czekać na szybę 4 tygodnie bo sprowadzają ją z Angli !!! Po awanturze czas czekania skrucił się do 2 tyg. Bardzo proszę o polecenie innego serwisu bo nerwy już puszczają.....
Zaczynają się jaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. samochód miał być do odbioru w piątek w zeszłym tygodniu i ....nagle okazało się że trzeba czekać na tabliczkę z numerem nadwozia (naklejana na szybie)... i co się okazuję ...panowie z Forda informują że czas sprowadzenia jej z .. AngliiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. potrwa od 4 do 6 tygodni...czyli auto w serwisie spędzi 2,5 -3miesiące ....Ludzie to jest cyrk !!!!
adi77 jest offline