paliwo do traktorów dla rolników ten bioester
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pewnie temu brakuje na stacjach bo sezon na prace w polu mamy. joke
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sam kiedyś wlałem na próbę i wyjeździłem dwa czy trzy baki. nie ma problemu z tym silnik. paliwo te posiada inną temperaturę zapłonu. co odpalenie na zimnym silniku wyrzucało mi chmurkę białego dymu z rury. tak sobie to tłumaczyłem, gdyż na normalnym ON tego nie mam do dziś. jakie inne skutki tego mogą być? cholera wie! niedużo się poruszam więc odpuściłem temat bio. za to dziś zakupiłem dodatek do ON -Castrol TDA. nie wiem co mi to da
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będę dolewał do każdego tankowania i zdam relację jak coś się wykluje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nerka ^^