View Single Post
Stary 01-07-2010, 00:57   #16
Tao
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Focus MKIII
Silnik: 1.6 Ecoboost 150 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: ile gram mieści się czynnika chłodzącego do klimatyzacji

Cytat:
Napisał metmat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli do oleju jest inny zawór niż te dwa co robią czynnik R134a jak zwykle? Kurcze bo mi nic innego ostatnio nie sprawdzali/ dobijali tzn ze było źle zrobione?
tzn 2 lata temu "fachowcy" po odworzeniu maski starali sie poszukac drigiego zaworu ( wtedy nie wiedziałem ze w Fokach drugi jest w okolicach nadkola)( wogóle nie wiedziałem ze trzeba dwóchGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).cos tam pogadali miedzy soba i nabili przez ten przy pasie przednim. teraz mam zrobione tak jak powinno byc ale za cholere nie wiem czy olej jest podawany jeszcze przez cos innego.chyba nie ale nie chce wprowadzac w bład bo sie nie znamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz jak odbierałem auto to pogadałem sobie z prawdziwym specjalista i mi mowil ze układ szczelny jak cholera ale oleju było brak wiec zrobił mi na zicherGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
Tao jest offline   Odpowiedź z Cytatem