Cytat:
mam podobnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten sam silnik, rocznik, przebieg i objawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obstawiałem sprzęgło, ale być może to jednak nie to skoro Ty masz tak samo i samochód był sprawdzany i było ok. Dziś auto jest na przeglądzie w ASO łącznie z przeglądem do Gwarancja 12 więc jeśli coś znajdą to napiszę
|
No to bym sie nieco uspokoil ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdarza sie to na tyle rzadko ze wczesniej nie zwracalem na to uwagi - w koncu jadac po niemieckiej autostradzie rzadko uzywa sie 1 lub 2.
Bede zatem czekal na wiesci co u Ciebie znalezli - i mam nadzieje ze nic nie znajda i ze to jednak normalne.
Z ciekawostek - pierwsza rzecz w moim egzemplarzu jaka mnie zaniepokoila to slyszalny pisk w czasie jazdy - ktory po jakims czasie zidentyfikowalismy jako pisk mechanizmu wspomagania kierownicy. I Ford powiedzial ze ten model tak ma i ze wszystko w porzadku. Ciekawe co jeszcze...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.