Temat: [S-MAX 2006-2015] Stuk przy zmianie biegu 1-> 2
View Single Post
Stary 01-07-2010, 14:56   #7
EliEli
ford::beginner

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Stuk przy zmianie biegu 1-> 2

Cytat:
Napisał Bouli_Ossów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam podobnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten sam silnik, rocznik, przebieg i objawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obstawiałem sprzęgło, ale być może to jednak nie to skoro Ty masz tak samo i samochód był sprawdzany i było ok. Dziś auto jest na przeglądzie w ASO łącznie z przeglądem do Gwarancja 12 więc jeśli coś znajdą to napiszę
No to bym sie nieco uspokoil ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zdarza sie to na tyle rzadko ze wczesniej nie zwracalem na to uwagi - w koncu jadac po niemieckiej autostradzie rzadko uzywa sie 1 lub 2.

Bede zatem czekal na wiesci co u Ciebie znalezli - i mam nadzieje ze nic nie znajda i ze to jednak normalne.

Z ciekawostek - pierwsza rzecz w moim egzemplarzu jaka mnie zaniepokoila to slyszalny pisk w czasie jazdy - ktory po jakims czasie zidentyfikowalismy jako pisk mechanizmu wspomagania kierownicy. I Ford powiedzial ze ten model tak ma i ze wszystko w porzadku. Ciekawe co jeszcze... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EliEli jest offline   Odpowiedź z Cytatem