uj kolego zmieniasz zeznania jak recydywa przed dzielnicowym.
cyt. BŁĄD!! NIE WOLNO STOSOWAĆ ŻADNEJ TAŚMY!! Ja juz stosowałem wszystkie taśmy jakie można znaleźć w Praktikerze, za każdym razem z czasem olej tłoczył sobie drogę i się wszystko rozklejało
hmmm... kto to napisał????
wiem że upał a ja pojutrze będe nad pięknym morzem egejskim jednak nadal podziwiam Twe wielkie samozaparcie takie oszczedzanie, klejenie, bawienie się ble ble ble i to wszystko podlane Motulem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - sorki za małą dygresję.
A wracając do tematu jak wiadomo wszem i wobec by kleje typu super glue trzymały wymagają powierzchni prawie idealnie gładkich (taka ich uroda) i jak rozumiem ty rach ciach papierem ściernym po gumie (wzmacnianej materiałem) zeszlifowałeś idealnie , nastepnie klej + cerata i masz super trzymającą łatę na dziurze (i to wszystko w 10 min.). Jestem pod wrażeniem lecz nie gniewaj się za mój sceptycyzm. Aczkolwiek nadal Cię podziwiam boś jest jak ci alchemicy z dawnych dziejów co to przez całe życie szukali reguł na kamień filozoficzny.