drodzy koledzy widze ze dla was wielkim szokiem jest spalanie ok.10l na miescie wiec moj wynik może przyprawic was o palpitacje serce ale pokoleji
Mondek jak w opisie, wtryski po regeneracji koła 205/55/16 spalania(mówie tu o mieście) narazie nie udało mi sie dokladnie sprawdzic - jak juz zabrałem sie do sprawdzenia to wpada jakas traska albo cos nawali i mondek garazuje u mechanika zamiast jeździć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i spalanie sie znaaaaaacznie obniza(trasa tempomat 120km/h autostrada 5,0l/100km, inna trasa6,0l)) ale jak tylko jeżdze po miescie to opierajac sie na obserwacji wskaźnika i szybkości jego podnoszenia z wielka doza prawdopodobieństwa moge orzec iz spala on uwaga...........................................ok 15l
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po mieście i to ja mam problem nie ci co płaczą ze im wyszło 8-9l. może w końcu uda mi się dokonac pomiaru pod korek (skroce dystans i znow doleje wynik pomnoze przez 2 przy pokonanym dystansie 50km i wyjdzie szczera prawda) i zaczac cos dzialac w tym temacie. dodam ze pokonuje krociutkie trasy po miescie(kilka km), zakres obrotow 1800-2500, bez wiekszych korkow- co najwyzej jeden cykl na swiatłach, predkosc 30-60km/h(3-4bieg), a jak jest pusto to czasami go troszke wkrece na 3biegu zeby turbo sie przesmarowało
Co wy o tym myślicie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.