Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 03-07-2010, 15:46   #946
befka
ford::beginner

Model: Ford Fiesta Gold X
Silnik: 1,25 benzyna 82 KM Gold
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał mancat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie musisz żądać wystarczy poprosić. W zasadzie to obowiązek sprzedawcy, powinien pokazać, że auto ma wszystko co mieć powinno. Co do potwierdzenia przy pomocy nr vin to jest to jeden ze sposobów. Mnie sprzedawca dzień przed wpłatą kasy pokazał wszystko w aucie, nie mógł jedynie znaleźć informacji o kurtynach powietrznych, bo to była pierwsza u nich fiesta z kurtynami. Wspólnymi siłami znaleźliśmy odpowiednie znaczki. Ja żałuję, że nie porównałem cennika wg. którego konfigurowałem auto z vinem właśnie. Do dziś nie wiem czy moje auto ma awaryjne wspomaganie siły hamowania (EBA).
Hejka wielkie dzięki za informacje . Umowiłam sie ze sprzedawca ze przed wplata pieniazkow pokaze mi samochod zeby go ogladnac i wtedy go popytam czy samochod ma to co powinien miec. Moze dla kogos sa to bzdury ale jest to moj pierwszy samochod z salonu i jak to " baba " zbytnio sie nie jak to wygladam ale dzieki waszej pomocy coraz wiecej wiem. Oby z autem bylo wszytko ok , zeby mialo to co powinno miec i nie bylo " po przerobkach drobnych lakierniczych " bo teraz sie takie rzeczy dzieja i czloweik sie naslucha ze juz nie wei co mysle ..... :-)))

A czy jak sproboujesz rozkodowac VIn to nie pokaze czy ma EBa czy nie ????
Pozdriowinka
befka jest offline   Odpowiedź z Cytatem