View Single Post
Stary 05-07-2010, 21:22   #311
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Hałasujący napinacz paska klinowego - wymienić cały napinacz czy tylko te kółko?

Cytat:
Napisał bambelo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
spoko spoko - dobrze że są tak nieliczne głosy negujące koło pasowe DAYKO montowane przez ASO ... ale każdy ma prawo się wypowiedzieć i może nie popadajmy w jakąś paranoje że montowane w ASO części to .... dramat
będzie git na pewno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak wymienię komplet to napiszę czy spotkało mnie szczęście
nie no źle mnie zrozumiałeś, życzę abyś uniknął właśnie tego, bo niestety ja miałem tego pecha i koło nie kupione w aso za 600 tylko przez kumpla z hurtowni za 360pln właśnie oryginał (ford)-dayco, ale mówię, obyś miał tego farta i się nie przeraził po odpaleniu autka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem