Cytat:
|
Jak najbardziej moze...
Bo takie sprawy "adwokat" firmy zalatwia poprzez spotkania osobiste, korespondencje "na papierze" ew mailowa, a nie poprzez polemike na forum, to jest wlasnie nieprofesjonalne...
|
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Chcesz sortować ludzi na tych, którym wolno się wypowiedzieć na forum oraz na tych, którzy nie mogą? Zastanów się, to bardzo złe podejście. Nieważne niech będzie to nawet właściciel salonu czy adwokat czy sprzątaczka - każdy ma pełne prawo do wypowiedzi.
Bardzo dobrze, że pojawił się ten drugi głos. Wiele razy widziałem sytuację, w której jakiś warsztat serwis, był oczerniany ja szmata na forum przez różnych ludzi. Znam np. serwis hyundaia w Łodzi, z którego ktoś celowo na wszystkich możliwych forach zrobił złodzieja, prymitywnego oszustę i chachmenta który wyłudził kasę i nie chciał wydać auta. W rzeczywistości oczernił ich klient, który zamówił drogie części do auta i później nie miał kasy, żeby to auto odebrać. W tej chwili wpisując nazwę tego serwisu w wyszukiwarkę dostajemy pełno wyników "oszuści" "złodzieje" wygenerowanych przez tego jednego psychopatę, tylko że ja znam ten serwis bardzo dobrze i wiem, że to jest po prostu porządna, uczciwa firma.
Jestem wyczulony na tym punkcie, bo 8 lat pracuję w realiach, w których moim klientem jest warsztat-serwis (pracuję w firmie Liqui Moly - oleje, dodatki, śr. serwisowe itp)
Wierz mi, zdziwiłbyś się, jak ludzie potrafią kombinować żeby orżnąć serwis i jak wredni potrafią być niektórzy klienci oraz do czego są zdolni. Ludzie to się czasami po prostu we łbie nie mieści!
Dlatego bardzo dobrze, że mamy to forum i cieszmy się, że każdy może na nim pisać co chce bo to jest święte prawo tego adwokata (jak i każdego innego pracownika,właściciela tego serwisu) żeby się wypowiedzieć w takim momencie, a co do tego gdzie tkwi prawda, to już każdy sobie może teraz wyrobić opinie, a bez głosu drugiej strony byłoby to niemożliwe.
pozdrawiam
Maciek