View Single Post
Stary 10-07-2010, 00:17   #52
zbys24
ford::advanced

Imię: Zbyszek
Model: kuga
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Auto Brzezińska NIe!!!

Cytat:
Napisał maciek8791 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wierz mi, zdziwiłbyś się, jak ludzie potrafią kombinować żeby orżnąć serwis i jak wredni potrafią być niektórzy klienci oraz do czego są zdolni. Ludzie to się czasami po prostu we łbie nie mieści!

Maciek
I vice versa, warsztaty bazują na niewiedzy ludzi i wciskają wszelkie możliwe kity żeby skasować klienta na jak najwięcej. Sam byłem nie tak dawno świadkiem, w serwisie opla jak panowie z obsługi klienta wciskali kity koledze że część którą sam zakupił w celu jej wymiany jest nieodpowiednia.Kiedy poprosiłem o nr. finis danej części to nagle komputery nie chciały działać, a jak już znaleźli i porównaliśmy i okazało się że zgodne są cech ty i tak w żywe oczy mówili że nie bo nie. Cały myk polegał tym że u nich to kosztowało prawie 800pln a ja załatwiłem znacznie taniej. poza tym wymiana tejże części zajęła mi 1/2 godziny a serwis miała robić cztery godziny. Więc kolega miał prawie 50% oszczędności. A co do możliwosci wypowiedzi na forum to w pełni się z Tobą zgadzam.