Cytat:
No i doszedłem do przyczyny. Krzywa prawa tarcza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem jak to mozliwe, że od razu po wyjęciu z pudełka było bicie. Założyłem starą tarcze z okropnymi progami i absolutnie zero bicia. Jedynie lekkie skrzypienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W życiu bym nie przypuszczał ze tak bedzie. PS: da się usunąć to piszczenie? Klocki są prawie nowe, a jedynie tarcza nieco zużyta, ale z tydzień muszę tak pojeździć.
|
A wystarczyło posłuchac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do bicia z alusow, to bicie pojawia sie tylko podczas jazdy, przyspieszanie, przy jakis predkosciach itd. Wina albo krzywe felgi, wina opon, lub to co duzo osob pomija pierscienie centrujace, lub złe wywazenie, sruby czy nakretki nic do tego nie maja, bo w Escorcie miałem 8 nakretek z blaszanych w oplu mam wszystkie z blaszanych, sie ki9edys zmieni. Z wywazeniem i pierscieniami troche walczyłem i wygrałem, tak ze cos o tym moge powiedziec. Z tarczami rowniez duzo miałem do czynienia. Dlatego nigdy nie kupie tanizny choc by to była firma Febi,EPS czy co tam. Wole dopłacic 50zł i nie miec problemow.
A piszczenie klockow jest z winy klockow. Za twarde. A miekkie to juz troszke kosztuja. Ja kupiłem jakiejs firmy na 3 litery ale nie pamietam juz, dałem wtedy ok 80zł, gdzie tomex kosztował ponad 40. Zrobione juz na tym ok 9 tys i klocki sa nadal i dopiero teraz cos tam popiskuje. Z Tomexem w Escorcie, Golfie 2 tez miałem do czynienia i rowniez nigdy w zyciu tego G....a.
Zrozumiałe jest ze kasy szkoda, ale jak sam widzisz teraz zapłacisz 2 razy, a za te sume miał bys porzadne klocki z tarczami.
Do VB załozyłem Mikode 2x po 100zł plus 80 za klocki, na tył tez tarcza ATM . W tym auto ostro ekspoloatowane, czesto myte na myjni gdzie koła sa rozgrzane i nic sie z nimi nie dzieje. Tarcze za 50zł p pierwszym myciu juz by biły.