Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony letnie. CO POLECACIE ?
View Single Post
Stary 12-07-2010, 08:07   #232
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Opony letnie. CO POLECACIE ?

Cytat:
Napisał padi77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
że jak raczej nie zdarzy mi sie przekraczać 190 i nie dla tego że mi fura nie wydoli a dla tego że nie bawi mnie już szybsza jazda tam bardziej po polskich drogach to po co mi opona z indeksem V jak wystarczy z H i kilkadziesiąt zeta zostanie w kieszeni.
i słusznie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko różnice w cenie miedzy H i V są tak znikome, że oszczędności to "znajdziesz" w rozmiarze opon ...

Cytat:
Napisał fred33 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i Cobretti wytłumacz mi po co ci indeks W, tylko potem nie narzekaj , że głośne....
ja kupiłem W bo była okazja wzięcia od Kolegi opon w dobrej cenie to dlaczego nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a nie z powodu rozwijanych prędkości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie stwierdziłem, ze są głośne - to raczej nie indeks ma wpływ na głośność opony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a prędkosci przelotowe są na poziomie 110 - 130kmh (w foce) i podobne w connekcie
ale potrafię bezwiednie poruszać się też 100 - 110 i starczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.