Cytat:
i słusznie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko różnice w cenie miedzy H i V są tak znikome, że oszczędności to "znajdziesz" w rozmiarze opon ...
ja kupiłem W bo była okazja wzięcia od Kolegi opon w dobrej cenie to dlaczego nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a nie z powodu rozwijanych prędkości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie stwierdziłem, ze są głośne - to raczej nie indeks ma wpływ na głośność opony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a prędkosci przelotowe są na poziomie 110 - 130kmh (w foce) i podobne w connekcie
ale potrafię bezwiednie poruszać się też 100 - 110 i starczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Widzisz, sam potwierdzasz, że "H" w zupełności wystarczy...