Heh, no to jest nas więcej.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A już myślałem, że ja mam jakieś omamy albo za bardzo się Foczki czepiam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dam Wam znać, czy po wymianie czujnika coś się zmieniło. Powinienem w tym tygodniu lub w przyszłym zakończyć temat.
Upierdliwa ta usterka, u mnie znowu dzisiaj wyskoczyła przy włączaniu się do ruchu (wyjazd z marketu na dwupasmową ulicę, która biegnie ostro pod górkę) - dużo gazu, wysokie obroty i hop! wskazówka prawie na czerwone pole. Chwila jazdy ze stałymi obrotami i wskazówka hop! hop! paroma skokami wróciła do normy.
A tak się jeszcze zastanawiam - macie chłopaki klimę ręczną czy dwustrefowy klimatronik? Bo ja mam klimatronik, a mam kumpla z takim samym Focusem, też 1.8 TDCi, tylko rok starszy, ma ręczną klimatyzację (z pokrętłami) i nie ma takich problemów.
Acha, od jakiegoś miesiąca klima zaczęła dziwnie działać, co jakiś czas wydaje z siebie głośne "pssssssssssssss" i zastanawiam się też, czy to przypadkiem nie jest problem połączony - pada sprężarka klimy, silnik bardziej obciążony, do tego intercooler nie wyrabia wupałach i czujnik chłodzenia wariuje? Myślicie, że to możliwe?