Panowie poprzedni rozmówca mówił o tygodniu na warsztacie przy wymianie sprzęgła... Naprawiam auta ponad 8 lat i powiem szczerze,że gdy warsztat 7 dni robi wymianę sprzęgła,to poprostu nie wyrabia się z robotą,bo taka wymiana trwa gdy idzie gładko max 8 godzin i wyjazd... Robię wymiany sprzęgieł bardzo często,remonty silników,regeneracje turbo i różne inne rzeczy-najwięcej jest zawieszeń... Jak umawiam klienta na naprawę-termin ustalony- to wstawia autko taki ktoś i tylko nim dane stanowisko się zajmuje. Jeśli ten warsztat robił to tydzień to szczerze współczuję...
Pozdrawiam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze jedno. Koło dwumasowe zurzywa się w różnym stopniu-zalezy to od stylu jazdy,umiejętnego redukowania biegów w razie częstego chamowania silnikiem-wyrównanie obrotów silnika do obrotów koła dwumasy- Mam Forda Mondeo 2005 rok i 143tyś aktualnie zrobione. Ponieważ w zimie wyciągałem kolegę z zaspy-rowu- przypaliłem tarczę-wymieniłem ją- koło dwumasowe nie doznało uszczerbku i w porównaniu z nowym oryginalnym MOTOCRAFT nie miało różnicy w pomiarach. W razie chęci wymiany dwumasowego koła proponuję założyć nowe MOTOCRAFT lub LUK,bo te firmy na 100% solidniej wyglądają z mojego doświadczenia niż inne-nie mogę siać aktyreklamy więc nie napiszę żadnego słowa krytyki jeśli chodzi o zamienniki konkurencyjnyk dla LUK i MOTOCRAFT... MOTOCRAFT kosztuje około 1300-1450zł i różnica tych 400zł na pewno się opłaci...

i z wtryskami spokój Teraz czekam na 200tyś i wymienic muszę pompę olejową,bo w Audi 200tyś i pada...