Cytat:
Podjedź do mnie to zobaczysz co i jak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Muszę pogadać z ludzmi ze Star Treka, może obsługują już teleportowanie kombiaków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak na serio byłoby super gdybyś rzucił okiem pod machę, i dał znać co i jak ma być podłączone.
Może któryś z poprzednich właścicieli instalował jakiś alarm/immobiliser -samoróbkę, i nieco poprzerabiał instalację żeby było dobrze. Izolacja na kilku przewodach wygląda nieco niechlujnie zrobiona, z połączeniem taśmy gładkiej z tą "zamszową" - nie wiem czy to moja podejrzliwość czy faktycznie coś było przy nich dłubane.
A tak osobno: macie pomysł co z tym alternatorem? Jak toto pomierzyć i sprawdzić obwody? Jak pisał
audi80jettronic bez wzbudzenia nie poleci ani jeden elektron... Plus ma być na wirniku czy stojanie? I czy oba "oczka" przy kablu idącym do alternatora mają być podłączone do czerwonego złącza na jego obudowie?