Temat: [Galaxy 2000-2006] Diagnostyka VAG
View Single Post
Stary 16-07-2010, 20:29   #521
rbl
ford::amateur

Model: Ford Galaxy
Silnik: 1.9TDI
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: Diagnostyka VAG

Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako, że jest to mój pierwszy post na tym Forum to chciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich (nie znalazłem wątku Przywitaj się).

Jestem szczęśliwym posiadaczem Galaxy z 97 (90km). Przeglądałem i czytałem przez kilka dni forum jako niezarejestrowany użytkownik i postanowiłem kupić interfejs. Wybrałem sklep polecany na tym forum i po konsultacji ze sprzedającym wybrałem interfejs niebieski. Widziałem sporo postów właścicieli Galaxy jaki i czy będzie widział silnik? W moim przypadku (MK1) niebieski kabel komunikuje się z silnikiem, CZ, immo, i jeszcze kilka innych podzespołów. Oczywiście używam VagCom 409.1(zarejestrowany domowym sposobem). Muszę dodać, że są elementy z którymi nie mogę się połączyć. Zastanawia mnie komunikat przy niektórych opcjach, że muszę posiadać zarejestrowaną wersję oprogramowania aby z niej korzystać. Przecież jest w About napisane full.

Przyznam, że wybrałem bardzo dobry moment na kupno bo na trzeci dzień po otrzymaniu zapaliła mi się kontrolka ABS. Teraz już wiem, że to czujnik w lewym tylnym kole i jak go wymienić.
rbl jest offline   Odpowiedź z Cytatem