View Single Post
Stary 19-07-2010, 13:56   #141
bambelo
ford::advanced

Imię: Andrzej
Model: HONDA ACCORD + Mondeo mk3
Silnik: i-VTEC
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Robert Kubica na torze w Poznaniu w dniu 17.07.2010 - spot

Cytat:
Napisał b@rth Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
koniec dnia i wracamy... o matko... wyjscie z toru to procesja, a wyjazd ... heheh tego nie wiem i nie chce wiedziec, ale nie pomogly nawet wejsciowki vipowskie, naprosciej bylo zaciagnac reczny i czekac ... powiem tyle ze wyjscie z toru trwalo jakies 30 min, ale pozniej wyjazd ... heh jak tylko triam skonczyl sesje zdjeciowa podjelismy to ryzyko zeby wyjechac...
no właśnie ... bo tylko jak ucichł silnik F1 i wiadomo było że to koniec jazdy Roberta tłum ruszył jak najszybciej do wyjścia bo wiadomo że każdy miał już dość tego skwaru - a wtedy właśnie najlepsze było jak dla mnie zostać jeszcze trochę i przenieść się pod garaż F1 i tam zobaczyć Roberta oblewającego kibiców szampanem , rzucającego w tłum rękawicami,czapką i flagą narodową ... po czym przesiadł się do kabrioleta i powoli przejechał cały tor pozdrawiając pozostałych do końca fanów. Stałem jakieś parę metrów dalej na prawo ale na złapanie czegokolwiek nie było szans http://www.youtube.com/watch?v=BkLDn...eature=related

Ostatnio edytowane przez bambelo ; 19-07-2010 o 14:12
bambelo jest offline   Odpowiedź z Cytatem