Czyli tak. Te dwa duże kawały plastiku to nie osłony filtra tylko podszybie część prawa i lewa. Ok. A jak nazywa się ta listwa osadzona na szybie? Uszczelka podszybia??? Ale to mało istotne. Pytanie jest takie. Czy ta nazwijmy ja uszczelka ma być tylko wciśnięta na szybę, czy wciśnięta na maxa ewentualnie przyklejona (uszczelniona silikonem, masą , taśmą czy innym badziewiem). A po drugie czy podszybie (czyli te dwie plastikowe pokrywy) tez mają być do szyby przyklejone lub szczelnie dociskać czy mogą do niej nawet nie dotykać ?
Szlag mnie trafia bo wiosną już raz ten cholerny filtr robiłem a teraz w sobotę znowu woda mi poszła do kabiny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aha, podszybie wyciągałem sam, najpierw delikatnie podważając do góry a potem już poszło. A że nie ma żadnej osłony nad filtrem i leje się na niego woda to niedoróbka inżynierów Forda moim zdaniem jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.