Cytat:
|
Napiszę od siebie. V-tech miał mi to usunąć, kasa jak najbardziej 1400 PLN. Ale problem do tej pory nie został usunięty, trzy razy jeździłem do Krakowa, a to że mam do nich w dwie strony 800 km to mój koszt w zasadzie. Teraz po prostu olali mnie. Teraz tak się zastanawiając to dołożyłbym 1 tyś PLN i miałbym nowiutki DPF z Serwisu. Jakiś czas temu napisali do mnie że pracują nad problemem. To nie jest uczciwe takie postępowanie. Kasa poszła w d...
|
Właśnie wybierałem się do V-Tech'u, aby wywalić DPF'a, ale jak poczytałem o Twoich problemach to mi się odechciało.
A po za tym za te 1,4k złotych samo programowanie bez fizycznej "kastracji" Mondka z DPF'a to nie teges. Za taką kasę to powinien być komplet, a nie tylko programowanie.
W takim razie ja zaczekam, aż ceny spadną i będą robić to jak należy za pierwszym razem bez konieczności poprawki (jazdy w tą i spowrotem) oraz będzie to nie tylko "off" ale i "out" DPF.
Zważywszy na powyższe teraz będę czekać też na inną firmę, która również pracuje nad tym problemem - może będą szybsi i skuteczniejsi od V-Techu.
Współczuję Ci Deryll, bo jest to wkurzające - kasa wydana a efekt mizerny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.