View Single Post
Stary 23-07-2010, 15:35   #2
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI

Wersja Ghia na pewno, chromowane klamki na zewnątrz, no chyba, że są dokładane, blenda srebrna na klapie od bagażnika.
Dziwi mnie trochę fakt radio Ford 6000CD, powinno być Sony, być może klientowi, który go kupował było wszystko jedno czy Sony czy 6000CD więc w salonie wsadzili 6000.
Elementy imitujące drewno więc powinna to być Ghia na pewno. Podgrzewanych foteli brak, ESP też tam nie widzę w dolnej konsoli więc nie wiem skąd ono tam się znalazło w opisie, pewnie z nieba.
Kierownica wielofunkcyjna - uwielbiam jak handlarze umieszczają coś takiego w opisach, zwykła poduszka dedykowana pod tempomat, widoczne przyciski które są na zdjęciu.
Kiera wielofunkcyjna to taka, z której można zmieniać coś w radiu, albo inne rzeczy, nie zaprzątając sobie tym głowy podczas jazdy takie moje mniemanie jeżeli chodzi o slogan "wielofunkcyjna".
Reszta jest do zobaczenia na żywo,
Przebieg? Może prawdziwy, może cofnięty, dowiesz się dopiero po minimum roku czasu czy faktycznie taki był jak go weźmiesz...
Tyle ode mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.