Cytat:
|
Dobra, to ja też chcę, aby spalanie zamiast 7.1 (które mam teraz) zeszło do powiedzmy 6.x.
Jeżdżę normalnie, tzn ani ze mnie emeryt, ale też nie sportowiec. Traska to zwykła prędkość przelotowa 120-130km/h, miasto to już od warunków - a mieszkam w niewielkim mieście.
Jak to sie robi, aby autko paliło te 6 litrów?? Tu proszę o podpowiedź, tylko nie każcie mi jeździć na trasie do 70km/h - błagam!
|
ciesz sie ze auto pali 7.1 bo dla wielu z nas nie jest to poziom do osiagniecia...
jazda normalna ma dla kazdego inne znaczenie... ciesz sie z auta bo o to w sumie chodzi, a nie o sprzeczanie sie o to ze mi pali mniej, a Tobie wiecej...
... fakt stwierdzamy ze dla jednych jest do osiagniecia spalanie ponizej 8 lub 7 litrow /ja sie do nich nie zaliczam/ a dla innych nie...
... ja czerpie radosc z jazdy tym autem, a jezdze dosc sporo, albo nawet wiecej... nie zamienil bym teraz na nic Kugi ... mimo ze pali mi w granicach 8.5 litra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.