Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 26-07-2010, 21:45   #424
kola1971
ford::beginner

Model: Kuga
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC w mondeo mk4

Witam. Od miesiaca jestem właścicielem Forda Kugi. Autko nabyłem z odtwarzaczem Sony ale bez modułu BT/VC. Dzisiaj wpadł mi w ręce moduł 8M5T-19G488-AN i pomyślałem sobie że można by było to doinstalować. Mam w związku z tym pytanie - czy procedura opisana w tym wątku, a odnosząca się do Mondeo będzie miała zastosowanie w Kudze? W którym miejscu fabrycznie w Kudze ten moduł się znajduje? Jeżeli znajduje się za schowkiem to w jaki sposób tenże zdemontować? Wymontowałem dziś lampke przy lusterku i zlokalizowałem wolny przewód (trzy pinowy - żółty , czarny i biały) czy jest to przewód do mikrofonu czy może do czegoś innego? Poniżej zdjęcia modułu. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

kola1971 jest offline   Odpowiedź z Cytatem