Cytat:
to ja jestem w jeszcze wiekszym szoku... litr wiecej bylbym w stanie uwierzyc... ale ponizej 7 to tak jak taki napisal /i bez obrazy prosze/ - emeryt ... w dodatku z zaawansowanymi nawykami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
B@rt & taki pełna zgoda z wami. w trasie poniżej 7 - w marzeniach, no chyba że o emerycie jak bart mówi rozmawiamy.
Wczoraj zatankowałem.....uwaga......59,99litra ...mój record z duszą na ramieniu.No i se skasowałem kompa.....pyr...pyr...pyr....no gas.....no korken....na biegu.....hamować zabronione....pyr pyr...o przyśpieszaniu no way..... i rekord 7.3l/100km - trasa 27kilosów.
Czy to była jazda? NIE!
Panowie - do tych co mówią o 5l/100km KUGI pokupowaliście by teraz opowiadać bzdury że 5-6-7 pali. To nie jest autko do pyr pyr. Tym trzeba jeździc i miec frajde tak jak bart&taki piszą. Chcecie oszczędzać to Smarta 0.9 w dieslu se kupcie i zejdziecie poniżej 4. a na tym forom nie wciskajcie bajek.Na drugi razx jak ktoś bedzie pisal o 6l/100km to proszę film nagrać i pokazać jak to zostało zrobione. heheheh 6l - kugą? nie chce mi sie nawet gadać
zielnik - 8,3 miasto korek- normalka! i to jest normalny wynik bez palnikowania