Temat: [C-MAX 2003-2007] Tuning Maxymiliana
View Single Post
Stary 31-07-2010, 10:30   #240
Zvirek
ford::average

Model: C-max Ultima
Silnik: 2.0 kle kle kle...
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Tuning Maxymiliana

Relingi jakoś kojarzą mi się z siwymi panami za kierownicąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym nie widzę żadnej pozytywnej funkcji, które miałyby one pełnić...
PS masz rację, c-max to auto rodzinne, kupiłem je dlatego, że urodziła mi się córcia, ale inny powód był również bardzo ważny - c-max to jedyne wanowate auto, które prowadzi się w miarę dobrze, a nie jak ponton.
PS2 widziałem kiedyś relingi w maxie na jakiejś niemieckiej stronie i dalej twierdzę, że zeszpecą one auto:/

System audio w maxie
Od paru dni walczę z nagłośnieniem w aucie i jakoś ciągle nie mogę osiągnąć zadowalających rezultatów, czy ktoś wymieniał seryjne audio na coś lepszego? O ile sopran i średnica grają już całkiem OK, to dół mi kulejeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chodzi o to, że po prostu tak jakby przy pewnych częstotliwościach bas się rozmywał, i w zależności od ustawień zwrotnicy i strojenia skrzyni albo dudni jak w jakimś golfie, albo traci na impulsie - WTF? Czyżby max był tak trudnym autem do nagłośnienia? walczył ktoś w nim ze stereo?

Ostatnio edytowane przez Zvirek ; 05-08-2010 o 21:40 Powód: rozszerzenie posta
Zvirek jest offline   Odpowiedź z Cytatem